Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

ptt press

Mjesec dana prije trećeg dolaska u Zagreb, koncertom kojim će obilježiti 30 godina djelovanja, poznate su predgrupe koje će nastupiti prije grunge legendi Mudhoneyja.

Na cijeloj europskoj turneji Mudhoney prate češki indie rockeri Please The Trees, koji sviraju pod utjecajem Arcade Firea i Grizzly Beara, a već smo ih imali prilike gledati u Zagrebu 2015. godine prije Two Gallants koncerta.

dno. iz Zagreba relativno je novi bend, osnovan 2014. godine, ali njegovi članovi aktivno su prisutni na underground i alternativnoj sceni još od početka 90-ih godina, a svirali su u mnogim punk-rock i hardcore bendovima..

dno live

Koncert dno., Please The Trees i Mudhoney zakazan je 24.11., a kao što je poznato taj se dan u Laubi također održava Yammatovo 4 na kojem gostuje Johnny Marr, gitarist nekadašnjih The Smithsa. Kako je interes za oba koncerta jako velik, satnica će biti tako složena, i na vrijeme objavljena, da oni koji žele mogu stići i u Laubu i u Močvaru, a oni koji odaberu samo Močvaru imat će priliku uživati u nastupu triju odličnih bendova.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13), na ulazu će biti 150 kuna, a dostupne su i preko njihovih web shopova.