Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

wod

Već s trećim albumom "Lost In The Dream" iz proljeća 2014. The War On Drugs doživjeli su dugo očekivani i zasluženi proboj. Album je dobio sjajne recenzije i pojavio se u samom vrhu gotovo svih godišnjih lista. Glazbeni spektar benda proteže se od krautrocka do americane, a kritičari i fanovi u War On Drugs prepoznaju utjecaje od Brucea Springsteena do Neila Younga.

Objavljen u kolovozu 2017. za Atlantic Records, izvrstan novi album "A Deeper Understanding" nalazi se, kao i njegov prethodnik, visoko na ljestvicama ovogodišnjih prodanih izdanja. Publika i kritika u albumu ponovno prepoznaje njihov jedinstveni stil koji se u međuvremenu i dosljedno razvio. Uz nepogrešiv vokal Adama Granduciela, “A Deeper Understanding“ donosi kompaktan zvuk benda, meke gitare i savršenu, prepoznatljivu mirnoću svojstvenu upravo ovom bendu.

Nakon potpuno rasprodane turneje u jesen 2017.,  The War On Drugs u prosincu ove godine vraćaju se u Europu, s najviše najavljenih datuma u Njemačkoj (Hamburg, Berlin i Köln).