Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zagreb Burger Festival 2018. glazbeni program

Huey Morgan, Kenny Dope, Zagreb Allstars i mnogi drugi na Strossovom trgu.

Zagreb Burger Festival, koji se od 13. do 23. rujna održava na Strossmayerovom trgu, u samo tri godine postao je najposjećenije hrvatsko street food događanje. Lani je zabilježeno oko 170.000 posjetitelja, a tome je uvelike pridonio bogati glazbeni program, koji je ove godine postao međunarodni. Na Strossmayerov trg dolaze renomirani svjetski DJ-i, a uz njih su i jake domaće snage kao i naši sjajni bendovi.

Dva velika imena Festivala su Huey Morgan, karizmatični frontman grupe Fun Lovin' Criminals, Amerikanac osebujne životne priče i nagrađivani DJ BBC radija. Druga zvijezda je Kenny Dope, svjetski poznati DJ iz Brooklyna, četiri puta nominiran za nagradu Grammy.

Festival će otvoriti Adriatic Costing, a navečer možete zaplesati na pravoj glazbenoj poslastici: After partiju u Garden Breweriju na kojem nastupa svjetski poznati DJ Norman Jay. Niz nastavljaju sljedećih dana Zagreb Allstars, Nick@Pepi, Felver i Rudman, Big Danny Kane, američki rapper i glumac te dobitnik nagrade Grammy, Amerigo Gazaway i Soul Bader.

Sjajna rockabilly grupa B&The Bops zapjevat će na pozornici 17.9., a s njima će ritmove podijeliti DJ Zozo. Dan iza njih rasplesat će vas sjajna grupa One Dread, koja uvijek izmami veliki pljesak, a prije njih zagrijavanje vodi DJ hrWoe. Ljepše predstavnice hrvatske DJ scene, Rea i Babilonska, pokazat će svoje vještine 19.9., a dan nakon njih slijedi domaći i strani DJ mix: Savage, e1 i William Collins. Iza njih stage 20.9 preuzima Kenny Dope - svjetski priznati DJ, koji dolazi iz New Yorka. Četiri je puta nominiran za nagradu Grammy, a prozvan je i ‘enciklopedijom beatova’. Frontman poznate grupe Fun Lovin Criminals, Huey Morgan, zavladat će pozornicom 22.9, a posljednjeg dana Festivala užarene beatove puštat će Adriatic Coasting - DJ’i Nick&Pepi.

13.09. ADRIATIC COASTING with Nick & Pepi J. * Carlito
OFFICIAL OPENING AFTER PARTY at Garden Brewery
NORMAN JAY (MBE)
14.09. Zagreb Allstars - Ilija Rudman, Felver, Nick & Pepi
15.09. BIG DANNY KANE * ZAK
16.09. Amerigo Gazaway * Soul Bader
17.09. B & the Bops * Zozo
18.09. One Dread * hrwoE
19.09.Rea & Babilonska
20.09. Savage * e1 * William Collins
21.09. KENNY DOPE (Dopewax * Kay-Dee)
22.09. HUEY MORGAN (Fun Lovin Criminals * BBC 6Music)
23.09. ADRIATIC COASTING with Nick & Pepi J. + Friend & Family