Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

if

Peto izdanje Impulse festivala donosi još jedan poseban koncert uz provjereno dobre bendove, zagrebački Ponor, koji promovira novi album i osječki Debeli Precjednik, bend koji je 25 godina na sceni, na zajedničkom koncertu u riječkom OKC-u Palach. Angažirani tekstovi, sirova energija i dobra zabava ili jednostavno - koncert prijatelja za prijatelje.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna dostupne su u Dallas Music Shopu Rijeka i u sustavu Entrio, dok će cijena na ulazu u klub iznositi 60 kuna.

Entrio prodajno web-mjesto: https://bit.ly/2Pn20RH

Uz koncertne, u prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a može se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175,00 kuna (11. lipnja - 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna - 30. rujna): https://www.entrio.hr/event/impulse-festival-2018-5197

Podsjetimo, Impulse je klupski riječki boutique festival koji spaja više gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će pet tjedana (13. 10. – 10. 11. 2018.) biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci.