Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

brixton takeover

Mala multikulturalna četvrt u Londonu po treći put  biti će domaćin slavlja različitosti i multikulturalizma. Moguće će biti obgrliti, otkriti i iskusiti što će London ponuditi u festivalskom trajanju od tjedan dana.

Uz gastro ponudu, naći će se paleta glazbenika, umjetnika i kulturnjaka koji će svojim razgovorima/nastupimo proširiti horizonte masi.

Što se tiče glazbene scene, sastoji se od umjetnika koji tek rade na svojem probijanju u svijet glazbe uz globalne umjetnike čija mješavina novog i starog zvuka privlači na prvu. DJ SPOONY, Jazzie B, BBZ, Born N Bread, August Greens, Common, Robert Glasper i Laura Mvula samo su neki od glazbenika stvaraoca koji će svojim prisustvom prezentirati emotivne zvukove, voljne političke promjene i sve što zagovaraju.

Zasigurno će u trajanju od tjedan dana kroz Londonske ulice proći mnoštvo ljudi u otkrivanju noviteta koji će se jednoga dana naći na glazbenoj sceni. Uz sve to, glazbenim nastupima prisustvovati će i novi bendovi koji će se boriti za svoje mjesto u svijetu glazbe i raznolikosti.