Calexico

Sve je spremno za ljetnu glazbenu poslasticu, ekskluzivni koncert na otvorenom američkog benda Calexico u Rijeci, u ponedjeljak, 13.8.

Alt country / indie rock prvaci promoviraju svoj deveti album "The Thread That Keeps Us" s kojim su potvrdili svoju neupitnu sviračku, ali i diskografsku kvalitetu.Ljetna evoprska turneja je u punom jeku, s vrhuncem u Rijeci!

Proslavljeni alt country/indie rock prvaci ovom će prilikom promovirati svoj deveti po redu studijski album "The Thread That Keeps Us", (izašao ove godine za City Slang). Riječ je o pravovremenom doživljaju benda iz Arizone kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti.
U suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je koproducirao "The Thread That Keeps Us", okupljajući glazbenike iz cijeloga svijeta kako bi stvorili taj umirujući, ali ekspanzivni zvuk gitara s bljeskovima distorzije.

Više nego uspješna prva polovica godine bendu je donijela samo superlative u nastupima i nove fanove a vrhunac ljetne evropske turneje koja je u tijeku očekuje se naravno u Rijeci!

Koncert otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose.

Glazba na tik do mora, ples i uživancija!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 160,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, Dirty Old shop Zagreb ili putem sustava Entrio, dok na dan koncerta cijena ulaznica iznosi 200,00kn.

Calexico (USA)
My Buddy Moose (Rijeka)

ponedjeljak, 13.8.2018. @Ex port Delta
satnica: 19h vrata / 21h My Buddy Moose / 22h Calexico
ulaznice:160,00kn do dana koncerta, na dan 200,00kn
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, sustav Entrio, Dirty old shop Zagreb