Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

2cellos

Nakon nedavno održanog velikog koncerta u Kopru pred 13 tisuća ljudi, 2Cellos najavljuju i veliki koncert u Mariboru!

Za malo više od mjesec dana će drugi najveći grad u Sloveniji posjetiti najpoznatiji hrvatsko-slovenski crossover dvojac svjetskoga sjaja - Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos.

Lokacija mariborskog koncerta obećava nesvakidašnji spektakl - radi se o Snježnom stadionu pod Pohorjem, kojeg ovoga puta neće zauzeti navijači najboljih svjetskih skijašica na Zlatnoj lisici, već brojni obožavatelji Luke i Stjepana. Spomenuti koncert u Kopru je na za taj koncert posebno pripremljenoj ljetnoj areni podigao standarde ljetnih open-air koncerata u Sloveniji i oduševio publiku sjajnim zvukom te svjetlosnim i pirotehničkim efektima, a ekipa koja stoji iza mariborskog koncerta najavljuje slično i za rujan. Taj koncert je bio njihov predzadnji u nizu njihove europske turneje, dok zadnji, ovaj pod Pohorjem, je za Mariborčana Luku Šulića dakako i osobno vrlo poseban.

Karte za mariborski koncert se mogu kupiti u sustavu Eventim, a u predprodaji ih je prodano već više od 8000, što vrlo lako može dovesti do još posjećenijeg spektakla nego u Kopru. Pozornica će također biti izgrađena samo za tu priliku, a okolina prirodnog amfiteatra će zasigurno pridonijeti posebnosti ovoga koncerta.

2Cellos iza sebe imaju više od 1200 samostalnih koncerata po čitavom svijetu (od kojih je mnoštvo bilo rasprodanih), milijune YouTube ogleda, te brojne glazbene suradnje s imenima kao što su Zucchero, Andrea Bocelli, kineski pijanist Lang Lang, Steve Vai i drugi. Trenutno pripremaju novi, peti studijski album, koji će nakon prijašnjeg filmskog, biti po najavama ponovno rockerski.

A kako to izgleda i zvuči uživo možete provjeriti već 15. rujna u Mariboru!