Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IF

White on White je slika. White on White je kantautorska priča. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.

U proteklih je pola godine taj debitantski materijal predstavljen s dva singla “Mirage” i “This war” kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, čije će se cjelovečernje predstavljanje u punokrvnom, bendovskom formatu dogoditi 19.listopada 2018., na Botelu Marina, kao dio programa 5. Impulse festivala.

Za materijal će Marko Rogić jednostavno reći: “Kada bih u dahu morao izvaliti o čemu je tu zapravo riječ, sveo bih stvar na tezu da je svijet koji znamo sazdan upravo i samo od naših iskustava. Tuđa slušaš i prečuješ, svoja osjećaš i, uglavnom, ne primjećuješ. Sve dok te ne pogode grimasom boli.”

Žetva takvih iskustava slada i gorčine, sažimanje u priču glazbenim ključem, suština je albuma kojom White on White ispire svoju savjest i upire na više ili manje sretne točke svojega života.

Ulaznice

Broj ulaznica za koncert ograničavamo na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na ulazu u Botel Marina.
Prodajna mjesta: Sustav Entrio i Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A).

Pronađite ulaznice u sustavu Entrio.

Festivalske ulaznice

Uz koncertne, u prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a može se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175,00 kuna (11. lipnja - 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna - 30. rujna).

Impulse je klupski boutique festival koji spaja više riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će pet tjedana biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci. Peto izdanje festivala održat će se od 13. listopada do 10. studenog 2018. Dosad su najavljeni koncerti post rock velikana God is an Astronaut 13. listopada u Pogonu Kulture i LUCE na Botelu Marina, na programu 25. listopada 2018.