Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ntl

Nakon kultnih The Sonicsa, koji su 13.2. u Vintage Industrial Baru pokazali da su i nakon više od 50 godina djelovanja još uvijek punokrvni rock'n'roll bend koji je svojim zvukom odgojio generacije, te Yo La Tenga, koji su nas svojom glazbenom magijom očarali 11.5. u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo, došlo je vrijeme za zaključna dva događaja koja će nas zagrijati za peto po redu SuperUho.

Najprije će u utorak, 3.7., u Močvari fantastični kanadski rock'n'roll duo Japandroids još jednom demonstrirati zbog čega ih se smatra jednom od najvećih klupskih koncertnih atrakcija sjevernoameričkog kontinenta, čiji je rasprodani premijerni zagrebački koncert održan prije nepunih 6 godina proglašen jednim od događaja sezone. Nakon njih će na velikoj pozornici Šalate u utorak, 10.7., nastupiti vjerojatno najomiljeniji Amerikanci u Zagrebu, te jedan od vodećih suvremenih svjetskih rock bendova The National. Nakon što su svojim aktualnim albumom "Sleep Well Beast" osvojili vrhove top lista diljem svijeta, a potom i svoj prvi Grammy, The National su zavladali glavnim pozornicama većine najvažnijih svjetskih glazbenih festivala. Pri tome nisu zaboravili Zagreb, jedan od gradova u kojima je njihova priča o uspjehu i počela, pa su među nizom festivalskih nastupa pronašli vremena i za ovaj 5. samostalni zagrebački koncert koji će se dogoditi nakon punih 5 godina izbivanja iz ovoga grada.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala – nastavlja se i novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Osim Iskona veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

japandroids

Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo prošlogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa za ovu godinu najavljujemo njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već 4. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12:00 sati.
Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji koje ćemo organizirati u suradnji s DORF festivalom i pravovremeno o svemu izvijestiti.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 250 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 120 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 370 kuna, a navedene cijene vrijede još dva dana, do 30.6. Nakon 30.6. cijene festivalskih ulaznica će biti 290 kuna (do 6.8.) te 320 kuna (na ulazu), a cijene kamperskih ulaznica će biti 150 kuna do kraja festivala.

Festivalske, kamp i dnevne ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka



Izvještaji



Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture