Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nin

Nakon što je Trent Reznor prije nekoliko mjeseci otkrio kako će Nine Inch Nails promijeniti svoj model turneje od sljedeće godine, europski fanovi s oduševljenjem su dočekali objavu europskog dijela turneje za 2018. godinu. Osim najzanimljivijeg novog festivalskog događanja u Europi, Mad Cool Festivala u Madridu, NIN će najbliže hrvatskim fanovima sljedećeg ljeta zasvirati u Pragu na Aerodrome Festivalu te u Berlinu u sklopu Citadele Music Festivala.

Riječima Trenta Reznora: "Naš je plan bio napraviti turneju iduće godine i na neki način promijeniti Nine Inch Nails iz benda koji na turneju odlazi na godinu i pol do dvije godine, a zatim nestaje nekoliko godina, u onaj koji bi mogao napraviti razumnu količinu nastupa godišnje. Taj bi plan trebao početi sljedeće godine, neke su se ponude pojavile i svi u bendu smo  jedni drugima, bez dubokog razmišljanja rekli: "Odsvirajmo neke koncerte druge godine".

Ulaznice za europski dio turneje kreću u prodaju od sljedećeg tjedna, a sve detalje o koncertima i turneji možete pratiti na službenoj stranici benda ili na stranicama vašeg omiljenog SoundGuardina portala.