Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nin

Nakon što je Trent Reznor prije nekoliko mjeseci otkrio kako će Nine Inch Nails promijeniti svoj model turneje od sljedeće godine, europski fanovi s oduševljenjem su dočekali objavu europskog dijela turneje za 2018. godinu. Osim najzanimljivijeg novog festivalskog događanja u Europi, Mad Cool Festivala u Madridu, NIN će najbliže hrvatskim fanovima sljedećeg ljeta zasvirati u Pragu na Aerodrome Festivalu te u Berlinu u sklopu Citadele Music Festivala.

Riječima Trenta Reznora: "Naš je plan bio napraviti turneju iduće godine i na neki način promijeniti Nine Inch Nails iz benda koji na turneju odlazi na godinu i pol do dvije godine, a zatim nestaje nekoliko godina, u onaj koji bi mogao napraviti razumnu količinu nastupa godišnje. Taj bi plan trebao početi sljedeće godine, neke su se ponude pojavile i svi u bendu smo  jedni drugima, bez dubokog razmišljanja rekli: "Odsvirajmo neke koncerte druge godine".

Ulaznice za europski dio turneje kreću u prodaju od sljedećeg tjedna, a sve detalje o koncertima i turneji možete pratiti na službenoj stranici benda ili na stranicama vašeg omiljenog SoundGuardina portala.