Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tram 11 Bolesna Braca 23 06 2018 event cover

Incognito agency sa zadovoljstvom obavještava sve ljubitelje hip hopa da će na pulskom Kaštelu 23.06.2018. (subota) u 21h uz već najavljeni Tram 11 nastupiti još jedne legende koje su obilježile scenu hip hopa u Hrvatskoj -  Bolesna Braća!

Šaljivi dvojac Bizzo i Baby Dooks privlačili su pozornost vedrim pristupom, catchy beatovima i pomaknuto šaljivim rimama. Hitovima „Čiča miča“ i „Lovačke priče“ upisali su se u legende hip hopa koje su jednako voljeli radio i televizija te urbana klupska publika. Album prvijenac „Lovci na šubare“ (2000.), gdje se u gostujućim ulogama pojavljuju stupovi scene Target, General Woo, Nered, Koolade i Phat Phillie, priskrbio im je Porina za najbolji hip hop album. Posljednjim albumom „Veliki umovi 21. stoljeća“ iz 2010. godine svoju hip hop bazu začinili su funk, R'n'B i pop elementima. Kroz cijelu karijeru isticali su se originalnim stilom, genijalnim idejama i odličnom produkcijom.

Tram 11 jedna je od najvažnijih domaćih hip hop grupa a njeni članovi Target i General Woo pioniri su žanra koji su svojim djelovanjem postavili temelje hip hop scene. Dana 11. studenog, nakon 14 godina pauze održali su koncert za pamćenje pred 9000 ljudi u zagrebačkom Domu sportova.

Možemo očekivati i izvođenje zajedničkih pjesama obiju grupa u prekrasnom ambijentu dvorišta Pomorskog i povijesnog muzeja Istre. Radi se o ekskluzivnom koncertu na području Istre koji teško da će se ikada ponoviti. Za dobru atmosferu prije i poslije koncerta pobrinut će se DJ Teddy Lee do jutarnjih sati.

Karata po dosadašnjoj cijeni od 80 kn više nema a karte po cijeni od 100 kn možete još uvijek pronaći u Caffe bar Bass, trgovini Freak Out (Sergijevaca 26, Pula), Dallas music shop u Rijeci i putem Entrio.hr sustava.

Ukoliko se unaprijed ne rasproda koncert ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu po cijeni od 120 kn. Preporuka je da se karte ipak kupe ranije zbog velikog interesa za ovaj ekskluzivni događaj i limitiranog broja posjetitelja.

Ukoliko želite biti u toku s novostima, pratite službeni event:  https://www.facebook.com/events/1944196232464556/