Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

fotka Lineup TFF

Tabor Film Festival koji će se održati od 5. do 8. srpnja i ove godine u suradnji s ljubljanskim Radio Študentom organizira natječaj za hrvatske i slovenske bendove. Bend koji pobijedi uz malo truda i sreće imat će priliku zasvirati na prekrasnom Sunset stageu s kojeg puca pogled na zagorske brege. Pobjednici će se pridružiti izvođačima kao što su Neno Belan & Fiumens, Pips Chips & Videoclips, Gabi Novak, Matija Dedić, Krankšvester, Kawasaki 3p, Jonathan i brojni drugi. Najavljena su i nova glazbena imena, a to su austrijski Mother's Cake, slovenski duo All Strings Detached i Dr. Smeđi Šećer. Cijena festivalske ulaznice u koju je uključen i kamp iznosi 225 kuna. Ovaj tjedan će u prodaju biti puštene i dnevne ulaznice.

Na natječaj se mogu prijaviti isključivo bendovi iz Hrvatske i Slovenije koji imaju 40 i više minuta autorskog materijala (rock, jazz, ethno, hip-hop, electro itd). Cover/tribute bendovi neće biti razmatrani.

Prijave moraju sadržavati youtube i facebook linkove, a soundcloud i bandcamp su također dobrodošli. Obavezna je i kratka biografija benda u 5 do 8 rečenica te osobni kontakt predstavnika benda.

Prijaviti se može do 12. lipnja na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a glazbeni žiri TFF-a izabrat će 15 bendova za drugi krug koji će trajati od 14. do 24. lipnja.

Pet bendova s najviše glasova publike ući će u završni krug u kojem će veliki žiri izabrati konačnog pobjednika koji će biti proglašen 27. lipnja.