Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

E by Ben Stas

U posljednjem ovosezonskom izdanju Indie emo naočala, u goste nam se vraća noise rock grupa E iz Bostona!

Iza tog tajanstvenog imena kriju se zagrebačkoj publici otprije poznata lica – osim što smo ih prošle godine gledali na njihovom izvrsnom prvom zagrebačkom koncertu, Thaliju Zedek, Jasona Sanforda i Gavina McCarthyja smo kroz protekla desetljeća već vidjeli na lokalnim pozornicama kad su Jason i Gavin s nastupali s grupama Neptune i Karate, a čini nam se da je prije cca. 30 godina i Thalia u Zagrebu svirala kao članica legendarnih Live Skull.

Uglavnom, E sviraju vrlo nadahnutu verziju noise rocka, oplemenjenu utjecajima bendova u kojima su članovi svirali prije, ali izuzetno originalnu i svježu. Eksplozivna je ali suzdržana, emotivna ali opet hladna i mehanička – ukratko, soul glazba za strojeve, kako oni sami opisuju svoj zvuk.

Godine 2016. su izdali album prvijenac, objavljen na uglednom Thrill Jockeyu, a kroz koji dan će im isti izdavač objaviti i „Negative Work“, njihov drugi i, ne sumnjamo, također izvrstan album!

Sve u svemu, u četvrtak 7. lipnja zaista vrijedi doći u Močvaru, koncert će početi u 21:30 a za upad će biti potrebno izdvojiti 40 kuna na ulazu.

ČETVRTAK 7.6. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 40 KN