Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ig

Igor Geržina nedugo je publici predstavio novi singl "Izađimo na zrak" na kojem je ugostio frontmena kultne grupe Boa - Mladena Puljiza. Geržina i Puljiz udružit će se i koncertno, pa će tako u četvrtak, 24. svibnja nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu Sax! gdje će "Hrvatska saksofonska senzacija", kako Geržinu od milja zovu strani radijski prezenteri, održati koncert uz svoj bend Funk & Soul Appreciation Society. Uz Mladena Puljiza na pozornici kluba Sax! pridružit će mu se i pjevačica Nina Kraljić.

U zagrebačkom Saxu očekuje nas instrumentalna izvedba dosadašnjih Geržininih uspješnica, te svima nam poznatih hitova nekih od velikana svjetske glazbene scene. U sklopu koncerta održat će se i live promocija novog singla "Izađimo na zrak" kojeg je Igor snimio s legendarnim pjevačem Mladenom Puljizom. Osim što su obojica sjajni izvođači, ova atraktivna suradnja zasigurno će privući mnogobrojne slušatelje da ih čuju i uživo.

Igoru Geržini na koncertu će se pridružiti još jedna gošća, mlada glazbenica Nina Kraljić, s kojom je ostvario nekoliko festivalskih suradnji.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 20 sati.