Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

rsd1

Record Store Day ili Međunarodni dan prodavaonica ploča svake se godine obilježava treće subote u mjesecu travnju. Kao i ranijih godina, hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

Započinjemo s Music shopom 'Nova ploča' gdje će nastupiti čak 7 izvođača gdje se program nastupa i kupnje otvara od 10 sati.

U Dancing Bearu, također u Zagrebu vrvit će brojni izvođači poput Kawasaki 3P, Ogenj, The Miceks i mnogi drugi dok će program startati od 10:30 do 13:30 sati.

U PDV-u će program trajati nešto duže, do svega 21 sat te će nastupati pretežno glazbenici koji surađuju s njima (Waitapu, Cojones, Bamwise i drugi).

Aqurius Music shop će uz nastupe i prodaju vinila po sniženim cijenama, predstaviti novi album More Love Ensemblea 'Waking up' - održati će se potpisivanje albuma i mini svirka u 16 sati.

U Rijeci s druge strane, uz izvođače i popuste na ploče i CD-e, po prvi put će se u ponudi naći gramofonska ploča od čokolade - kao što i navode: izdanje koje od sada možete slušati na čokoladnoj gramofonskoj ploči je album 'Rijeka snova' Nene Belana, a u čokoladnom je obliku dostupna prvi puta isključivo u sklopu obilježavanja Dana prodavaonica ploča!

 

Uostalom, vrijedi posjetiti ponuđene music shopove, što zbog svirke, što zbog kupnje vinila!