Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

1920x1080 NICK CAVE

Pripremite se za ljetne festivale savršenim audiovizualnim iskustvom u kinu! Snimljen u danskoj Royal Areni u listopadu 2017. „Distant Sky“ je u svakom smislu  trijumfalan koncert grupe Nick Cave & The Bad Seeds, koji je režirao nagrađivani redatelj David Barnard. Izvodeći sjajan materijal s albuma Skeleton Tree uz već dobro poznate pjesme iz Caveove bogate karijere, prvi nastup nakon 3 godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gdje god nastupali.

Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u siječnju 2017. prije nego li se proširila na Ameriku te završila u Europi i priskrbila im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri.

Koncertom „Distant Sky“ CineStar i Kaptol Boutique Cinema nastavljaju niz odličnih rock spektakala na velikom platnu, a od rujna su prikazali „David Gilmour: Live at Pompeii“ te „Black Sabbath: The End of The End“.  Gradovi i CineStari u kojima u travnju možete pogledati danski nastup grupe Nick Cave & The Bad Seeds su: Zagreb (Kaptol Boutique Cinema i CineStar u Branimir centru), Rijeka, Osijek, Split u Jokeru, Mostar i Novi Sad.

Uživajte u posebnom kino iskustvu uz rock spektakl 12. travnja kad se film prikazuje u cijelom svijetu, a reprize – nema.

Ulaznice su dostupne na http://bit.ly/Distant_Sky_CineStar

★★★★★ “Izniman odgovor na nezamislivo.“ The Telegraph
★★★★★ “Veselo i trijumfalno iznad svih očekivanja“. The Guardian
★★★★★ “U nekim trenucima napeto I gromovito, a u drugima  nježno i katarzično. Maestralno.“ The Independent