Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

t11

Tram 11 pripremaju tri klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture od 12. do 14. travnja 2018. kojima će na snazi dati fantastični gosti, redom istaknuta imena našeg hip hopa.

Četvrtak, 12. travnja
Specijalni gost prve večeri je Marin Ivanović Stoka. Jedan od ključnih aktera hrvatskog old school hip-hopa nedavno je objavio album “Stara škola kreka iz tame u svjetlo” i rasprodao Tvornicu kulture slaveći 20 godina karijere te najavio pohod na Dom sportova u listopadu. Ista večer ugostit će i Dekadente, grupu koja je već poznata u hip-hop krugovima, a sjajan album “Garaže” izdan za nezavisnu etiketu TDK Music pokazuje njihovo majstorstvo. Niz gostiju nastavlja zagrebački reper Suicidal koji je nedavno objavio i sjajan mixtape “Srce grada Vol.2”, a paralelno priprema i prvi album “Jedino što znam”.

Petak, 13. travnja
Drugu večer hip-hop slavlja ponovo će kao specijalni gost uveličati Stoka, a priključit će mu se zagrebački kolektiv ONI. Kao prava poslastica za hiphoper ovu grupu čine istaknuti MC-i Jantar, Kali i Scriptor, DJ Noki Nole te producent KolAK47, a svoje utjecaje baziraju na utjecajima klasičnog rapa.

Subota, 14. travnja
Zadnju večer trodnevnog koncertnog niza, u subotu 14. travnja, kao gost će obilježiti Pendrek, sada već dobro poznato ime na regionalnoj hip-hop sceni. Nakon što je nastupao prije Tram 11 u Domu sportova, ovaj reper, organizator i hip-hop aktivist će u klupskom okruženju predstaviti svoj rad i sjajan album “Hitovi i himne”.

Nakon spektakla u velikom Domu sportova i najbrže rasprodanom koncertu nekog hrvatskog izvođača, ovo će biti posljednja prilika vidjeti Tram 11 u Zagrebu na duže vrijeme.

Ulaznice
Dnevne ulaznice su po cijeni od 90 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će za ulaz trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere