Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bart Budwig

Bart Budwig po drugi put dolazi u Hrvatsku u ponedjeljak 12. ožujka i to u zagorski unerground boutique, Zelenu dvoranu. Uz Barta Budwiga nastupit će Zvonimir Varga sa svojim bendom.

BART BUDWIG
Ovaj mladi trubadur iz Oregona iza sebe ima šest albuma koji nas sa svojim ranjivim milozvučjem vraćaju u country-rock ranih 70-tih.
Njanovi album ‘Sabai‘ izašao je početkom veljače a sniman je u istoimenoj drvenoj kolibi smještenoj u divljini Eagle Capsa. U Zelenu dvoranu dolazi s Johnom Nuhnom na kontrabasu.

https://bartbudwig.bandcamp.com

ZVONIMIR VARGA
Zvonimir Varga na sceni je od 2010. godine kada objavljuje knjigu pjesama, a već iduće godine izbacio je svoj prvi album. Do danas ih je objavio osam od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji, a za izdavačku kuću Croatia Records objavio je i devet singlova. Od početka djelovanja, održao je oko 150 koncerata po Hrvatskoj i šire, od kojih možda najzanimljiviji oni u kaznionicama Lepoglava i Remetinec.

Kako ističe kritika, Vargine pjesme pršte ljubavima i emocijama, onom ljepotom proživljene senzibilnosti, romantikom trubadura koji je spreman i svoj život dati za ljubljenu ženu, fascinacijama malih stvari, fikcijskim maštarijama... Ne trabunja nekakve trivijalnosti o hotelima i srceparajućim empatijama 'ne plači'. On se hrabro suočava između nelogičnosti ove šašavoće društvenog sistema i potisnutih osjećaja čovjeka zarobljenog u kontradikcijama na emotivan način.
Zvonimir Varga u Zabok dolazi u punom sastavu: Marko Kanceljak – gitara, Stjepan Hrastić – bas i Marin Fatović – udarljke.

https://zvonimirvarga.bandcamp.com

BURT BUDWIG (US), ZVONIMIR VARGA (HR)
Ponedjeljak, 12.3.2018. u 20:00 h
Zelena dvorana, Trg D. Domjanića 6, Zabok
Ulaz slobodan