Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Gdje povlacis crtu

Nakon razgovora o novom live albumu Sare Renar i njegove promocije u Zagrebu, 23. veljače u 21 sat u Split Circusu održat će se razgovor i preslušavanje albuma "Gdje povlačiš crtu?".

Projekt „Gdje povlačiš crtu?“ nastao je prije godinu dana kao glazbeno-scenski događaj u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti, a u pedesetak minuta vožnje kroz radiofonijski, eksperimentalni, ali i prepoznatljivo melodijski pejzaž, četvoro muzičara i dvoje glumaca na ovom hibridnom albumu istražuju pitanje na koje nikad nećemo dobiti konačan odgovor, a postavljat ćemo ga sebi (i drugima) cijelog života.

„Gdje povlačiš crtu?“ nije pop album i zahtijeva drugačiji, posvećeniji način slušanja. Zato je izdan na vinilu, mediju koji zahtijeva fokusirano slušanje.

O albumu, crtama, granicama i stvaranju razgovarat će Šime Barbarić, Zdeslav Benzon i Sara Renar. Razgovor moderira Darko Čop. Na eventu ćete moći ekskluzivno kupiti vinilno izdanje albuma po promotivnoj cijeni, a svi oni koji kupe vinil, dobivaju i gratis festivalsku kartu za FIDO Music Weekend, novi splitski glazbeni festival! Ulaz je slobodan. Vidimo se!