Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Massimo

Na jučer održanom neformalnom druženju Massima i novinara splitske regije u Fabrique pubu Massimo je najavio svoj koncert u Splitu 14. veljače.

Šušura nije nedostajalo jer su novinari saznali da Massimo ovih dana priprema duet s grupom Vatra i da će upravo oni biti gosti na njegovom splitskom koncertu. Bit će to prvi put da se uživo izvodi pjesma „Nama se nikud ne žuri“ koja će početkom veljače krenuti u radijska emitiranja. Osim Vatre, na velikoj pozornici Spaladium Arene Massimu će se pridružiti saksofonist Igor Geržina.

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena. Prilikom nastupa u dvorani Gripe Massimo je obećao još bolji doživljaj kada idući put dođe u Split i sada ima priliku ispuniti obećanje. Posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete doprinijet će vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni.

Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom sjajni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima,  basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Uz njih bit će tu i Massimove dugogodišnje suradnice Vanessa Mišić, Martina i Mateja Majerle, kao prateći vokali. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva.

Za kraj, spomenut ćemo da je Massimo u ponedjeljak osvojio radijsku nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za pjesmu „Neka ti plove brodovi“  u kategoriji najbolje pjesme prošle godine. Paralelno traje i glasanje za nagradu Zlatni studio (Jutarnji list, prilog Studio) gdje je nominirana ista pjesma za kategoriju hita godine, a sam Massimo nominiran je i u kategoriji pjevača godine.

Najbolji provodi uvijek su u paru, a posebno kada 14. veljače, na sam Dan zaljubljenih, Massimo i bend, sviraju u gradu pod Marjanom. Nipošto nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače!

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem na www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima Eventima. Od ponedjeljka 29. siječnja ulaznice će u prodaji biti i na blagajni Spaladium Arene.  Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica:

VIP parter - 180 kn
Parter 1  - 150 kn
Tribina 1 - 140 kn
Parter 2 - 120 kn



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima