Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

no problemo

Energična tuzlanska reperica Sassja 9. ožujka u Vintage Industrial Baru održat će zagrebačku koncertnu promociju svog novog albuma 'No problemo'.

Izdan krajem prošle godine, njen drugi studijski album 'No problemo' nastavak je hip hop eksperimentiranja uz prepoznatljivo oštre tekstove s reggae, dancehall i dubstep žanrovima, ali i širenja ideja prema ambijentalnom jazzu, sevdahu, drum'n'bassu i mračnijem grimeu. Najavljen singlovima 'No problemo', 'Ništa', 'Njemica', 'Beton' i 'Stube' album donosi ukupno 10 pjesama u kojima s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima nastalim kroz protekle dvije godine. Na pjesmi 'Savana' gostuje joj veliki Darko Rundek, a u narednim danima najavljuje se i izlazak spota za novi singl 'S njom'.

„Teme su različite, kao i do sada sam pisala o svemu što mi je smetalo ili me razveselilo. Pisala sam o ljubavi, smrti, nasilju, Tuzli i mahali, o Njemačkoj, FMJAMu, modernom vremenu društvenih mreža, stanju u državi, slobodi i levatima kojima nije problem“, Sassjino je pojašnjenje albuma nasljednika na prvijenac 'Taktički praktično' iz 2015. s kojeg singlovi 'Clash' i 'Etikete' (duet s Remi iz Elementala) na YouTube-u bilježe zajedno gotovo 6 milijuna pregleda.

Ova elokventna liričarka i prva dama FMJAMA, kultnog bosanskog kolektiva koji je iznjedrio između ostalih i Edu Maajku i Frenkija, u kratkom je roku svojim beskompromisnim stilom i otvorenošću osvojila čitavu regiju - od samih početaka vladala je radijskim eterom podjednako kao i pozornicama brojnih klubova i festivala.

Kao predgrupa će nastupiti eksperimentalni elektro hip hop duo Playground Hustle iz Zagreba koji iza sebe ima dva EP izdanja, od kojih posljednji 'Kolovoz' donosi zanimljivu kombinaciju spoken worda i akustične gitare. Djevojke Ivona Eterović i Magdalena Megi Slović sjajna su uvertira za Sassjin povratak u Vintage Industrial Bar dvije godine nakon zapaženog nastupa kojim je u publici izazvala pravi delirij.

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja po cijeni od 40 kn u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.

Službena prodajna mjesta:
Vintage Industrial Bar (Savska 160)
Dirty Old Shop (Tratinska 18)