Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

deca iz vode

U kultnom zagrebačkom klubu u ovu subotu, 23. prosinca održat će se koncert povodom 30 godina od objavljivanja kultnog albuma grupe Ekatarina Velika "EKV 19live86 - Live in Kulušić".

Na tribute koncertu sviraju Deca iz vode, EKV tribute projekt iz Beograda. Jedno od glavnih obilježja ovog benda je to što je to jedini EKV tribute bend koji je istovjetan nekadašnjoj njihovoj postavi. Većina stručne i glazbene javnosti te publike, ocjenjuje ih kao najbolje i najvjernije originalnom EKV-u.

Bend će na koncertu u klubu Sax! odsvirati cijeli live album u istom redoslijedu kao i na samom albumu. Na tim pjesmama surađivali su s Ivanom Rankovićem Rakom, bubnjarom i jedinim preživjelim članom benda iz tog perioda koji je sa Milanom, Magi i Bojanom snimo treći album "S vetrom uz lice" i "Live in Kulušić" pa je zvuk i atmosfera tih pjesama vrlo slična originalu. Pored toga, Deca iz vode će odsvirati sve ostale hitove i najbolje pjesme EKV-a i iz drugih perioda, a očekivano trajanje koncerta je preko dva sata.

Ovo će biti treći nastup Dece iz vode u Zagrebu. Prošle godine rasprodali su Vintage te poprilično napunili Veliki pogon Tvornice kulture, a u ovu subotu oduševit će vjerne fanove EKV-a u klubu Sax!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na dan koncerta cijena će iznositi 50 kuna.