Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

EBHH photo by Jakob Goldstein

Erotic Biljan and His Heretics, davno potvrđeni junaci domaće garage rock scene, nastupit će kao gosti na prvom samostalnom, zagrebačkom koncertu grupe Kojoti ove subote, 9. prosinca u Tvornici Kulture.

Erotic Biljan and His Heretics i Kojoti osim dugogodišnjeg prijateljstva i ljubavi prema čistom rock 'n' rollu te čvrstim gitarskim riffovima, dijele i grad Vinkovce odakle dolazi osnivač Heretica, Zvonimir Biljan, te istu izdavačku kuću, Dancing Bear, za koju su oba benda objavila sve svoje albume.

EB&HH prošle su godine za Dancing Bear i Dirty Old label, objavili vrhunski limited edition u tri boje LP 'The Devil Stole My Record'' na kojem se nalazi ukupno 13 pjesama odnosno 13 instrukcija kakav sirovi, pravi, čvrsti i sexy garage zvuk mora biti i zvučati. Od tih trinaest pjesama, 12 ih je original, a jedina obrada je ona garage rock institucije iz Finske, grupe The Flaming Sideburns.

Dakle, u subotu 9. prosinca Erotic Biljan and His Heretics publiku će dobro i kvalitetno zagrijati za ono što što će uslijediti nakon – za koncert Kojota koji su najavili pravi koncertni spektakl, vrhunski VJ-ing, impozantnu scenografiju, dobar zvuk, izvodit će svoje najveće hitove 'Hodala je pola metra iznad zemlje', 'Razuzdan i lud' na kojoj će i ovoga puta gostovati jedan od najboljih usno-harmonikaša u zemlji Igor Djeke (Disciplin A Kitschme), 'Halucinacija', 'Sto milja', 'Izgubljen u svemiru', 'Moćan san', te tri nove pjesme, jedna za sada bez naslova te dva nova singla 'Mi ne pripadamo tu' i 'Nova riječ' za koju upravo sada gledamo premijeru. Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić.

Uz sve to na dan koncerta u prodaju će za najzagrijanije i najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog boxseta 'Dragocjeno Raskošno Blistavo'. U to luksuzno, lijepo dizajnirano izdanje, bit će zapakirana sva tri albuma plus neobjavljene snimke, a sve to popraćeno bogatom knjižicom s velikim brojem fotografija, tekstova i osvrta na rad grupe Kojoti. Boxset će nakon koncerta, od ponedjeljka 11. prosnica biti pušten u regularnu prodaju u Dancing Bear CD shopove.

Ulaznice
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
www.entrio.hr

KOJOTI
EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS GOSTI NA KONCERTU
«NOVA RIJEČ» - NOVI SINGL I VIDEOSPOT
TVORNICA KULTURE
SUBOTA, 9. PROSINCA 2017.