Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

saksofonska bajka

Naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina održat će seriju od pet koncerata na zagrebačkom Adventu uz posebne gošće.

Serijom koncerata u sklopu Adventa na Europskom trgu, Igor Geržina predstavit će svoju glazbu koja je obišla četiri kontinenta i ušla na sve važnije američke top liste te će nas razveseliti obradama hrvatskih i stranih božićnih pjesama. Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih studijskih glazbenika nastupat će svaki četvrtak u 20 sati, počevši od 7. prosinca, a na svakom od koncerata pridružit će mu se i po jedna poznata vokalna gošća. To su redom vrhunske glazbene dive svih generacija: Zdenka Kovačiček, Ivana Kindl, Mia Dimšić, Vanda Winter i Nina Kraljić.

Glazbenik iznimno zapažene solističke karijere kao instrumentalist i autor, poznat je i po svojim atraktivnim nastupima i koncertima na kojima voli ugostiti poznate vokaliste. Na adventskoj seriji koncerata pod nazivom „Saxmas Fairytale”, Igoru Geržini pridružit će se posebne vokalne gošće koje će, osim svoje glazbe, izvesti i prigodne božićne kompozicije.

IVANA KINDL 07.12. – Ova vrhunska vokalistica izvest će svoj aktualni singl 'Sve istine i laži' koji se ne skida s top lista te pjesmu 'Olako', nedavni duet kojeg je ljetos snimila s Geržinom, a boravio je također na nacionalnoj HR Top 40 listi.

VANDA WINTER 14.12. - Solistica Komedijinog mjuzikla 'Mamma Mia' već je nekoliko puta oduševila publiku na nastupima s Geržininim ansamblom u izvođenju obrada svjetskih hitova poput 'Feeling Good' i dr.

MIA DIMŠIĆ 21.12. – Jedna od najvećih zvijezda mlađe generacije čije se pjesme ne skidaju s vrhova top lista, osim svojih poznatih hitova, otpjevat će i poneku pjesmu sa svog novog božićnog albuma.

ZDENKA KOVAČIĆEK 28.12. - Apsolutna jazz i rock diva i 'Žena za sva vremena' velikim koncertom nedavno je proslavila 60 godina svoje uspješne karijere. Njezin stari hit iz 70-ih 'Elektra' zatvorio je Chanelovu reviju u Parizu. Zdenka Kovačiček pridružit će se Igoru i ansamblu te svim posjetiteljima #EUAdventa priuštiti glazbenu  večer za pamćenje.

NINA KRALJIĆ 04.01. - Pobjednica 'The Voice-a' i hrvatska predstavnica na Eurosongu, nominirana je za uglednu MTV EMA nagradu Best Adria Act. Po prvi put surađuje s Geržinom i bit će zanimljivo čuti njene i poznate božićne pjesme u kombinaciji s Geržinom i njegovim izvrsnim ansamblom.

Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupit će na „Jedinom trgu s 1000 srca“ na najvećem plesnom podiju na otvorenom, lokaciji koja u samom centru grada najtoplijim blagdanskim ugođajem privlači sve one koji vole urbanu atmosferu, raznolikost, upoznavati druge kulture, gastronomiju i blagdanske običaje.

Koncerti su idealni za nadolazeće blagdansko doba ispunjeno pozitivnim emocijama, veseljem i dobrim željama. Odlično se uklapaju u sve bolji i bogatiji Advent u Zagrebu, a kvaliteta ansambla i odabir vokalnih gošći definitivno podižu ljestvicu kvalitete zagrebačkog adventskog glazbenog programa.