Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ELEKTRON VS THE VOID

ELEKTRON je novonastali techno program u klubu Attack (AKC Medika) fokusiran na mračnu, psihodeličnu  stranu techna. U suradnji sa srodnim The Voidom koji je u Čakovec već doveo imena poput SNST i Insolate. U Attacku predstavljamo prvo izdanje gdje ćemo ugostiti:

WINPA (Insectik Records)
Winpa je label menadžer Insectik Recordsa i psytrance DJ. U klupskoj kulturi sudjeluje i kao organizator Hybrid partyja, te ton majstor i stage manager na brojnim festivalima (TOY, Outlook, Dimensions, Seasplash, Momento Demento i dr.) kao i u zagrebačkom klubu Attack!. U zadnje vrijeme razvija afinitet i za psihodelični techno, te će ovom prilikom premijerno predstaviti svoju selekciju u tom tonu.

https://soundcloud.com/winpa
https://www.facebook.com/insectik.rec

Maja Pa (bRAVE)
Nakon dugogodišnjeg pohođenja evenata raznolike elektronske glazbe, Maja Pa 2013. staje iza miks pulta i otada nastupa po brojnim zagrebačkim klubovima, uz imena poput Delte Funktionena, Scientific Dreamz of U, Andreasa Gehma, Morphology, Zarkoffa, Le Chocolat Noira, te DJ TLR-a. Današnja članica bRAVE-a, za sebe kaže da je zapela na zvuku detroit techna, acida, acid housea i electra, no moguće je i pokoje žanrovski neetiketirano iznenađenje. O njezinom napretku kroz relativno kratak period govore brojni podcasti koje je snimila, poput onih za Le Chocolat Noirevu Disco Panoniu na Intergalactic.FM-u i londonski electro label Brokntoys, čime se etablirala na sceni.

https://soundcloud.com/cooliefruit

Volster (Out of Place /  TRAUM)
Volster je zadnjih nekoliko godina pomalo tajanstveno postao jedna od  zapaženijih figura elektronske scene putem raznovrsnih projekata: produkcije, dj-inga, organizacije evenata, i konačno pokretanjem vlastitog vinyl labela, Out of Place. U techno vodama je od kraja 90-ih, te je rano počeo puštati i po raznim underground mjestima Europe upijajući utjecaje izvođača poput Sandwell District, Mike Parker and Sleeparchive. S vremenom se počeo baviti i vlastitom produkcijom. 2015. zajedno s Miss Sunshine a.k.a Insolate pokreće vinyl-only label gdje objavljuje i svoj EP "Nihilist", 2016. izdaje traku "Nebula" za Vakum records uz izvođače kao što su Nubian Mindz, Lucretio and James Booth, a 2017. split release s legendarnim  Aubreyjem za irski Shelter records. Početkom 2016.  s Insolate u Osijeku pokreće i klupski program TRAUM kojim promoviraju underground techno dovodeći izvođače poput Francois X, Milton Bradley, DJ Deep, Antigone, Etapp Kyle, Paula Temple and Cassegrain.

https://www.facebook.com/volstermusic
http://www.outofplacerecords.com
https://www.facebook.com/traum.croatia
https://soundcloud.com/volster

Val Vashar (Zenon Records / Mo:Dem Festival)
Val Vashar je dugogodišnji dionik hrvatske underground scene. Kao DJ vrti progressive i techno, no bez obzira na stil glazbe zajednički nazivnik njegovih setova je psihodelija. Uz gomilu manjih ili većih partija tijekom godina svirao je na raznim internacionalnim festivalima kao što su Boom, Mo:Dem, Freqs Of Nature, Hadra, Doof, Lost Theory, itd. Iako je aktivno radio na mnoštvu projekata, danas sudjeluje samo u organizaciji Mo:Dem Festivala. Trenutno je zaokupljen slaganjem kompilacije za australski Zenon Records, na kojem radi kao label DJ. Za ovu priliku pripremio je deep & hypnotic techno selekciju.
https://soundcloud.com/val_vashar
https://www.facebook.com/val.vashar

Ulaznice po cijeni od 40/50 kn će se moći kupiti na ulazu kluba!

Elektron Vs Void

Winpa, Insectik Records
Maja PA (bRave)
Volster (Out of place records)
Val Vashar (Zenon Records)

09.12.2017 // 22.00h // 40/50kn
AKC Attack