Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U.S. Girls Colin Medley

Američka eksperimentalna pop umjetnica Meg Remy, poznatija pod pseudonimom U.S. Girls najavila je svoj novi album “In A Poem Unlimited”, koji će biti objavljen 16. veljače 2018. godine za izdavačku kuću 4AD. Mali uvid u to kako će album zvučati daje spot za pjesmu „Velvet 4 Sale“ koji možete pogledati u nastavku.

Singl “Velvet 4 Sale” je drugi po redu s albuma i bavi se tematikom nasilja nad ženama s poantom da je jedini način da se žena zaštiti taj da i ona pribjegne nasilju i kupi pištolj za svoju zaštitu. Meg Remy je o ovome izjavila sljedeće: Muškarci su sretni, žene i djeca, s druge strane, se još uvek nisu zazuzeli za sebe. Iako se nadam da se ovo nikad neće desiti nikome, ova ideja je srž pjesme.

Sam spot se bavi istom tematikom iz kuta žene policajca koja se suočava s činjenicom da će kolega policajac koji zlostavlja svoju suprugu proći nekažnjeno iz “profesinalne kurtoazije”.

Album “In A Poem Unlimited” se u cjelini bavi tematikom nejednakosti, bilo u socijalnom, bilo u političkom smislu s porukom da istina i suočavanje s istom najjača za rešavanje ovog problema.