Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TheHorrors

Peteročlani britanski psych-rock bend - The Horrors u petak 1. prosinca stižu u Ljubljanu, gdje će u Kino Šiška predstaviti peti studijski album, simboličnog imena “V”.

Nakon nastupa na festivalima kao što su Glastonbury, ATP te Reading and Leeds, kao i na turnejama bendova Arctic Monkeys, Florence + the Machine i Depeche Mode, The Horrors stižu u Ljubljanu, gdje će publika imati prilike čuti aktualno studijsko izdanje. Album “V” najavljen je singlom “Machine” - prvim materijalom nakon izdanja “Luminous” iz 2014. godine., a nastao je u produkciji Grammyem nagrađenog producenta Paula Epwortha (Rihanna, Lorde, Paul McCartney, London Grammar,…).

Na turneji petorku The Horrors prati bend Mueran Humanos – argentinski synth-pop duo, koji mediji opisuju kao “…psychedelic Johnny Cash and June Carter”. Mueran Humanos za potrebe svog drugog albuma surađivali su s gitaristom Jochenom Arbeitom (Einstürzende Neubauten), kako bi isporučili mješavinu ‘elektronske buke’ i sirovih riffova, što će publici zasigurno biti odličan uvod u nastup benda The Horrors.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na službenoj web stranici benda.