Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LZ vizual

U subotu 2. prosinca u Savsku 160 vraćaju se Rock Masters & Ervin Baučić, opet vas izuti iz cipela sa uvijek odličnom izvedbom Led Zeppelin opusa.

Operni, ali prije svega i rock pjevač te glumac, Ervin Baučić, rođeni Omišljanin, zasigurno vas je osvojio nekom od svojih izvedba u zadnjih +20 godina.

Jednom prilikom izjavio je: ‘ Glazba je moja prva ljubav, posebno rock ‘70-ih i blues, ali ne stignem konkretno raditi s nekim bendom. Imao sam sreću raditi s izvanrednim glazbenicima od dolaska u Zagreb 1996., s kojima i dalje surađujem, pa si povremeno priuštim neki rock koncert za dušu.’

U kazališnim izvedbama može se pohvaliti s: ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Šišmiš’, ‘Briljantin’, ‘Aida’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Mamma Mia!’… Nebrojeno puta je surađivao s Big bandom HRT-a, vlasnik je brojnih nagrada.

Rock Masters je grupa koja djeluje niz godina i baštini najbolje od svjetske rock muzike. Brojni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu dokaz su njihove vrhunske kvalitete. Sastav čine poznati muzičari koji su vlasnici niz priznanja (Porin,Status, MM Fender...). Svirali su i u legedarnim sastavima (Time, Nirvana, Parni valjak, Aerodrom, Majke itd). Članovi su Vedran Božić - git/voc, Tomas Krkač - bas/voc, S. Pintarić Pišta - bubnjevi, Danko Krznarić - klavijature/voc i jedinstveni Ervin Baučić - vokal.

LED ZEPPELIN TRIBUTE
BY ROCK MASTERS & ERVIN BAUČIĆ
SUBOTA 2.12.2018 // ULAZ DO 22H FREE // KARTE (OD 22H): 10KN (STUDENTI) & 20KN (OSTALI)