Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

My Buddy Moose

Još jednu (sedmu po redu) programsku godinu u riječkom Palachu zaokružit će svojevrsnom trostrukom promocijom. Naime, publika će u subotu, 2.12. u moći uživati i u prozi i živoj svirci. Program započinje od 20h promocijom debitantskog romana Dunje Matić pod nazivom „Troslojne posteljine“, od 22h na scenu stupa novi riječki glazbeni projekt White on White, da bi trostruku promociju zaključili glavni akteri od 23h, My Buddy Moose.

Riječki kauboji i miljenici domaće i regionalne underground scene My Buddy Moose u subotu, 2.12. održati će koncertnu promociju svog četvrtog albuma pod nazivom „IV“. Glazba koju stvaraju oslanja se na široku lepezu stilova popularne glazbe, od rock'n'rolla i punka do soula i countryja. „IV“ je izdan ove godine za matičnu kuću Dancing bear, a rezultat je dosljednosti benda i njegove nadogradnje .Najavnim singlovima „My People“, „The Second Best“ i „Terrible Place“ kritika neostaje ravnodušna ocjenivši novi album odličnim!

Koncertnu večer otvoriti će novi riječki projekt pod nazivom White on White.Po riječima njegovog autora Marka Rogića, White on White se dogodio sasvim slučajno. Riječima pisca Bekima Sejranovića: Nigdje, niotkuda. U tom je duhu i nadolazeći album nošen singlom prvijencem “Mirage” dobio ime – “Out of nowhere”. Singl “Mirage” ili u prijevodu “priviđenje” nastao je kao refleksija jednog ljubavnog, (ne)ravnopravnog odnosa, najlakše opisano kao uzimanje (drugog) i davanje (sebe).

Uz White on White, kojem će to biti i prvo javno predstavljanje, riječkim losovima na pozornici pridružiti će se i prijatelj benda, gitarist The Bambi Molestersa, Dalibor Pavičić.

Svakako nesmijemo zaboraviti ni uvertiru u navedeni program, a to je druženje u Dallas music shop Rijeka u utorak, 28.11. od 12h gdje nas osim članova benda očekuju i posebni gosti:Vlado Simcich Vava, te autorski dvojac, zaslužan za vizualno riješenje albuma, Enver Krivac i Dobriša Radovanović. Uz neizostavne popuste na sva dosadašnja izdanja te uz čašicu razgovora posjetitelji će moći saznati kako je nastala „IV“.

satnica:
20h promocija romana
21h vrata
22h White on White
23h My Buddy Moose
Ulaznice: 40,00kn u pretprodaji, 60,00kn na ulazu
Pretprodaja: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio

Distune vam predstavlja....
Koncertna promocija novog albuma My Buddy Moose
posebni gosti: White on White (Rijeka)
subota, 2.12. @OKC Palach, Rijeka