Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

xavierU ponedjeljak 4.12., u sportskoj dvorani u Beču, popularni njemački kantautor Xavier Naidoo održat će koncert u sklopu predstavljanja albuma "Nicht von dieser Welt 2", drugog dijela Xavierove izvanredne akustične serije koncerata.

Xavier Naidoo, popularni njemački soul pjevač, već preko dva desetljeća, svojim jedinstvenim glasom i virtuoznom muzikalnošću, ostavlja svoju publiku bez teksta. Zahvaljujući njegovoj znatiželji i ambiocioznosti, uvijek iznova iznenađuje novim glazbenim stilovima i ritmovima. U ovom albumu, spretno spajajući prošlost, sadašnjost i budućnost, Xavier nastavlja prvi album iz 1998. Svirajući kao samostalni izvođač ili u grupi Söhne Mahnheims, Xavier uvijek privuće pozornost svoje vjerne publike.

Ne samo da nastavlja u tonu prvog albuma već nastavlja suradnju s producentom i mentorom Mosesom Pelhamom, koji i sam glasnovno sudjeluje u pjesmama "Kopf" i "Das Prinzip". Ponovo pokazuje kako se suradnja ovog "dream team-a" može pretvoriti u nešto magično.

Vjerujemo da će vjerni obožavatelji ovim koncertnim nastupom doći na svoje i uživati u jedinstvenom muzičkom doživljaju.

Cijene koncerta kreću se od 60-80 EUR.