Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

prakticna

Rokolomotiva, pop-rock sastav iz Splita i Piska, nastupa u subotu, 25. studenog s početkom u 21 sat, u sklopu manifestacije Muzička jesen u Paradoxu.

Raznovrsne glazbene večeri u poznatom Wine & Cheese Baru u ulici Bana Josipa Jelačića 3, odmah iza hotela Bellevue, donijele su novu energiju na i inače živahnu splitsku scenu nastupima poznatih imena poput Matije Dedića, Mayalesa, Nipplepeolea, Rezervi...splitske snage su također opravdale svoju reputaciju tako da su koncerti Billie Joan, Šetača, Otprilike ovako, Black Coffee i drugih bili iznimno dobro prihvaćeni.

Sastav Rokolomotiva u subotu će podsjetiti publiku na "Tamu", "Marginalca" i "Omaru Beach", tri singla s albuma prvijenca "Rudijev blef" (Dallas Records 2013.), ali izvesti neke novije skladbe koje će se naći na drugom albumu koji se upravo snima u studiju Tome Miladinovića u Tučepima.

Posebni gost na koncertu je akademski pijanist Marin Limić mlađi, svestrani glazbenik koji uz komponiranje i izvođenje klasične glazbe te pedagoški rad s mladima, nalazi vremena i za rad u rock-sastavu "Poludi!", suradnju s Rokolomotivom, i druge projekte.