Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

mbm

My Buddy Moose, jedan od najboljih hrvatskih bendova i ponosan vlasnik kandidata za album godine, u četvrtak, 23. studenoga, promovirat će svoju „četvorku“ koncertom u zagrebačkom klubu KSET.

Riječani su ljetos objavili svoj četvrti album, jednostavno naslovljen „IV“, koji je pokupio hvalospjeve domaće i regionalne glazbene kritike. Zagrebačkom promocijom vraćaju se na „mjesto zločina“, jer KSET je klub u kojem su u veljači 2005. održali svoj prvi nastup u Zagrebu, tada kao predgrupa kultnih australskih The Saints, a u rujnu 2006. tamo su već legendarnim koncertom promovirali svoje prvo, eponimno dugosvirajuće izdanje.

Promocija u četvrtak zazvat će u sjećanje i trenutke od prije 11 godina, jer će im se na pozornici, kao i 2006., pridružiti Dalibor Pavičić (The Bambi Molesters), producent njihovog prvog albuma. Također, gitare će ukrstiti i s Chrisom Eckmanom (The Walkabouts), kultnim američkim glazbenikom i producentom koji im je gostovao na drugom albumu, a producirao treći, hvaljeni „Shine! Shine! Shine!“.

Posebna gošća biti će i beogradska kantautorica Ivana Smolović (On Tour) koja je na „četvorci“ s My Buddy Moose otpjevala pjesmu „Waiting“.

Reputacija odličnog live benda te atraktivni gosti više su nego dovoljan razlog da četvrtak uvečer navratite u KSET i pridružite se MBM-u na njihovom jedinstvenom glazbenom putovanju.

Nakon zagrebačke promocije, My Buddy Moose nastupit će u Rijeci 2. prosinca.