Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SKEEMASK4

Za otvorenje ove klubske sezone dečki iz OBERKUUL-a i Potopa su se ujedinili u program pod nazivom FORWARD THINKING TECHNO koji će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak 3.11.2017.

Prvog petaka u studenom zagrebačku publiku očekuje osvježenje u kojem ostatak Europe uživa već neko vrijeme. Riječ je od Minhenskom Wunderkindu SKEE MASK, koji uz Zenker Brotherse, Andreu i Stennya predstavlja renomiranu i diljem svijeta prepoznatu etiketu - ILIAN TAPE.

Ovaj samozatajni producent ima već pozamašnu zbirku izdanja na navedenom labelu. Svojim prošlogodišnjim albumom prvijenacem „SHRED” dobio  je samo riječi hvale i to od imena kao što su Marcel Dettmann, DVS1, Basic Soul Unit, Ben Sims i Rodhad.

Navodi da svoje korijene i utjecaje povlači iz starih techno labela poput Chain Reaction, Warp Records i Counterbalance. U svojim DJ setovima kombinira navedene utjecaje i vlastitu viziju elektronske glazbe, sve upakirano u paletu dubokih zvukova koji rezultiraju vrlo šarenim i „forward thinking” setovima s naglaskom na Techno.

Uz gosta iz Minhena za DJ pultom će se naći i domaćini, dečki iz OBERKUULa, kao i predstavnik POTOP ekipe DUBOK.

OBERKUUL je glazbopuštajući duo kojeg čine Oberön i Akuul, zaljubljenici u ritmičnu glazbu i zvukove koji  potiču na razbacivanje kolekcijom pokreta naših tijela. Svaki od njih se počeo baviti glazbom u različitim gradovima u različito vrijeme, a naposlijetku ih je spojio zvuk. OBERKUUL se rodio nakon jedne proljetne noći 2015. godine u bircu Cooltura. Dečki su tada shvatili da su stvoreni za suradnju u b2b varijanti te da moraju nastaviti putem house i techno glazbe uz, naravno, primjese sličnih stilova. Najčešće svoju ljubav prema publici iskazuju srijedom na zabavama u Funk klubu. Tamo su izgradili svoju reputaciju, uz poneke kućne tulume, kao zabavna b2b kombinacija koja teži tome da svi imaju osmijeh na licu nakon upijanja OBERKUUL energije.

DUBOK je jedan od pokretača LoopJunies kolektiva daven dvijehiljadečetvrte. Svoj put sa istima započeo je kao VJ te grafički dizajner, no nedugo zatim se baca u glazbene vode pa tako uz dj setove prožete technom I bass zvukom, iza sebe ima I produkicju vrijednu slušanja. Osim Karantene I Beatslapa u splitskoj Kocki, Dubok je pokrenuo I program pod imenom POTOP s kojim djeluje na području Zagreba.