Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Meritas by Mare Milin 2016

Ove subote grupa Meritas slavi rođendan. Točno 20 godina je prošlo od kada su Anita Valo i Meri Jaman davne 1996. godine donijele hrvatskoj glazbenoj sceni novi bend i, kako je običaj s okruglim brojkama, došao je trenutak da se obljetnica obilježi.

Svojih prvih 10 godina proslavile su u Tvornici kulture, pa je odluka o mjestu proslave sveukupnih 20 bila laka.

Meritas je za povratak u Tvornicu, u subotu 28.10., pripremila glazbeno putovanje kroz svih šest postaja-albuma na koje će se „ukrcati“ publika koja ih prati sve ove godine.

Ispunjeno, zanimljivo, dojmljivo, neki su od epiteta koji opisuju koncerte grupe Meritas, a publika će se ove listopadske subote podsjetiti na pjesme koje su obilježile trenutke i godine, poput „Budim se“, „Igra“, „Dan je tvoj“, „Umjesto isprike“, „Odjednom ti“, ali i njihovih novijih pjesama „Pričaj mi“ i „Ova ljubav“.

Svim svojim nastupima posvećujemo puno pažnje, a obljetnički koncerti su važan događaj koji zahtijevaju velike pripreme te izuzetno puno energije.

Ovo je trenutak u kojem se osvrćemo na ono što je iza nas, na pjesme koje su obilježile pojedina razdoblja, uz  ljude koji su ih voljeli slušati. Naglasak će biti na naših 20 godina i pjesmama koje su nastajale kroz to vrijeme, koje ljubiteljima naše glazbe i nama nešto znače. - izjavile su djevojke povodom obljetničkog koncerta.

Kroz 20 godina glazbenog djelovanja Anita i Meri izdale su 6 albuma, potpisale glazbu za filmove i kazališne predstave, izdale album za djecu, iza sebe imaju i nekoliko nominacija te osvojenih nagrada Porin a nedavno su izdale i Best of album povodom 20. rođendana.

Sve pjesme, sva priznanja, svi trenuci spojit će se u jednu večer, kada će Meritas proslaviti sve priče koje su utkale u svoje pjesme - ove subote, 28. listopada 2017.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio te u Dirty Old Shopu po cijeni od 70 kuna u pretprodaji.