Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

oli doboli

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u projektu kvARTopis u suradnji s DJ Radionicom organizira večer gostujućih predavača, a prvi u nizu je zagrebačka legenda, DJ Oli Doboli.

Oli će govoriti o iskustvu, glazbi, nastupima, suradnjama, tehnologiji i svemu što je dio njegove bogate karijere. Naravno bit će tu i demonstracija na gramofonima, dijeljenja korisnih savjeta i odgovora na pitanja.

Ponedjeljak 23.10. u 19h @ Pločnik
Međimurska 21

Oli Doboli počinje se baviti DJ-ingom kasnih 90-ih, kao hiphop DJ. Tijekom godina drži nekoliko rezidencija u različitim zagrebačkim klubovima, te usput obogaćuje svoje setove kvalitetnom klupskom glazbom – soul, funk, disco, r&b, roots reggae, dancehall, house i elektronika na Olijevim gramofonima lako nalaze zajedničke nazivnike. Osim u klubovima, Oli je dugo vremena bio prisutan i u radijskom eteru kao glazbeni urednik emisija na HR2 i Radiu Student.
Oli Dobolli dobitnik je nacionalne glazbene nagrade Zlatna Koogla - DJ Godine za 2005. i 2006. godinu, a također je i svjetski finalist Red Bull Thre3style DJ natjecanja u 2013. godini.