Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mnogi drugi

Zagrebački bende Mnogi Drugi nakon skoro tri godine od početka snimanja i nekoliko predstavljenih singlova objavili su album prvijenac 22. rujna, a koncertna promocija albuma „Prvi“ će biti u Tvornici kulture u četvrtak, 19. listopada.

„Prvi“ Mnogih Drugih donosi šest dosadašnjih singlova „Upeklo je“,„Slonovi, „Voda“, „Čudan svijet“, „Maske“ i „Duboka“ te još šest neobjavljenih pjesama kojima se zatvara krug ovog, pomalo drugačijeg albuma. Mnogi Drugi svojim albumom prvijencem uvode nas u njihov pomaknuti svijet, isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama.

Autorski izuzetno jake, pjesme vode „gore-dolje, lijevo-desno“, igraju se simbolikom i kritikom društva te zovu na ponovno preslušavanje. Osim što pjesme odlično funkcioniraju kao cjelina, svaka za sebe priča određenu priču.

Podrška na koncertu u Tvornici će im biti makarski rockeri Rezerve, bend koji je već dobro poznat domaćoj publici. Radijski eter su osvojili singlovima "Daj poljubac", "Ne voli, ne voli", "Madona" te "Potoci suza", a prošle su godine bili i pobjednici festivala RockOff.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 20 kuna, dok će na ulazu biti 30 kuna.

Mnogi Drugi na mreži:
www.facebook.com/Mnogi.Drugi.music
http://mnogidrugi.wixsite.com/mnogidrugi
https://soundcloud.com/mnogidrugi
www.instagram.com/mnogidrugi/

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

MNOGI DRUGI @ TVORNICA KULTURE,
četvrtak, 19. listopad 2017.
PROMOCIJA ALBUMA „PRVI“