Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

novi val flyer

U petak 6. listopada će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu nakon „grande finala“, završne večeri ovogodišnjeg jubilarnog desetog „Velika Rock Eksplozija“ festivala gdje će svirati Let 3, Phantasmagoria i Eot, održati Novi Val Party pod okriljem Tomija Phantasme uz pomoć Schultza na kojem će vrtit osamdesete, novi val tj new wave, domaćica i pokoji strani hit.

Kako se novi val događao istodobno i u svijetu, tj. Velikoj Britaniji i kod nas, mnogi su se bendovi i stilovi ispreplitali pa se tako nećemo ograničavati na granice već na glazbu koja se u to vrijeme slušala i koja je do današnjih dana ostala prisutna na sceni, a u posljednje vrijeme ponovno došla u centar zbivanja. Na repertoaru će znači biti Haustor, Idoli, Električni Orgazam, Šarlo Akrobata, U Škripcu, Film, Laki Pingvini, Disciplina Kičme, EKV, Partibrejkers, Laboratorija Zvuka, KUD Idijoti, Kawasaki 3P, Hladno Pivo, Let 3, Video Sex, Xenia, Dubioza kolektiv, Buldožer, Pankrti, Paraf, Prljavo Kazalište, Pekinška Patka, Termiti, Azra, Lačni Franz, Zadruga, Laufer, Urban, Majke, The Clash, The Stranglers, Blondie, Billy Idol, Ramones, Madness, Talking Heads, Pretenders, Police, REM, Iggy Pop, The B 52's, Midnight Oil,.......

Program počinje nakon koncerta u ponoć. Cijena ulaznice će iznositi 20 kn. Posjetioci koncerta mogu slobodno ostati na partiju.