Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

QOTSA

Organizatori INmusic festivala na konferenciji za novinare 21. rujna objavili su prvo veliko ime nadolazećeg trinaestog festivalskog izdanja – fantastičnu kalifornijsku rock petorku, Queens Of The Stone Age!

Ovako ranom objavom festivalskih headlinera, INmusic festival jedan je od prvih ljetnih festivala zakazanih za 2018. godinu koji već ima potvrđene nastupe svjetskih glazbenih zvijezda, istaknuo je direktor INmusica Zoran Marić, što je ujedno i najbolji dokaz statusa INmusic festivala na međunarodnoj sceni. Organizatori su se pohvalili rekordnim festivalskim izdanjem koje je iza nas i odličnim turističkim rezultatima – uz preko 90 000 okupljenih posjetitelja i 86% popunjenih smještajnih kapaciteta u Zagrebu, INmusic #12 je Zagrebu donio preko 80 000 noćenja i generirao prihod od preko 80 milijuna kuna. Glazbeni program INmusica #12 čija su okosnica bili veliki Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J i Kasabian, podignuo je ljestvicu očekivanja, a uz ovako ranu najavu Queens Of The Stone Age za nadolazeće festivalsko izdanje u 2018. godini opravdano je i iskazano povjerenje mnogobrojnih poklonika festivala koji su već u srpnju i kolovozu razgrabili ograničen kontingent ulaznica za ranoranioce. Uz očekivano veću podršku Turističke zajednice grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice, te ovakav programski početak nema razloga sumnjati da nam predstoji još jedno izvrsno i turistički rekordno izdanje INmusic festivala.

Queens of the Stone Age nedavno su objavili sedmi studijski album, pod nazivom „Villlains“. Album je objavila izdavačka kuća Matador Records.  Album „Villains“ najavljen je singlovima „The Way You Used To Do“ i „The Evil Has Landed“ koji su u odmah po objavljivanju pronašli svoj put do pubike. Producent izdanja je proslavljeni Mark Ronson, poznat po suradnji s Brunom Marsom, Amy Winehouse, Lady Gagom i mnogim drugima, dok se kao koproducent javlja Mark Rankin, dugogodišnji suradnik ovog benda. Dizajn omota i popratne grafike radio je umjetnik pod pseudonimom Boneface, koji je radio i na prethodnom QOTSA hit albumu „...Like Clockwork“.

Prethodni Queens of the Stone Age album „...Like Clockwork“ zabilježio je zapažen uspjeh kako kod publike, tako i kod kritike, a novo izdanje, po svemu sudeći, ide istim stopama.

INmusic festival #13 održati će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su isključivo putem službenogfestivalskog webshopapo cijeni od 349 kuna kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna.