Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

MKDSL4

Venezuelanski electro/dance/metal DJ i producent Zardonic dolazi 7. listopada u Boogaloo, a kao njegova podrška nastupit će MKDSL! Poznati beogradski producent i DJ dozvolit će svojim fanovima da izaberu muziku za njegov set.

Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalist, live performer i nekadašnji DJ, u svijetu glazbe je preko 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je desetljeće i pol kroz bavljenje đingom, a nakon toga u zadnjih više od 3 godine isključivo izvođenjem glazbe uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentira pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor, a za svoj izbor glazbe kaže da je to „inteligentna muzika za ples". Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i DJ seta, a eklektičnim pristupom glazbe spaja zvukove techna, disca, etna, rocka i punka u jedan moderan klupski doživljaj. Kao DJ bio je rezident najpoznatijih beogradskih klubova, radio je glazbu za više filmova, izložbi, revija i kazališnih predstava a autor je i brojnih glazbenih radionica za djecu i odrasle, kao i dječjih pjesama. Danas je aktivni član u bendu Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Wikluh Sky i bendu Chorbika. Nedavno je otvorio glazbenu kuću "Chorbika records" i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje "Ti i ja".

Veseli se nastupu prije Zardonic-a zbog svega onoga što ovaj venezuelanski DJ radi i predstavlja, i kaže: “Zardonic mi je car jer ima svoj lik kao igriv karakter u video igrici, koliko ljudi se može time pohvaliti?”

Za ovu večer MKDSL sprema nešto potpuno drugačije! Poziva fanove da sami izaberu muziku koju će puštati: "Ortak cepa hevi metal/dnb/breakcore mješavinu žanrova, pa ću shodno tome i ja pripremiti nešto potpuno drugačije. Radit ću live clubbing adaptacije hevi metal pjesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za prijedloge, razmislite što biste voljeli čutina velikom razglasu u klupskom aranžmanu. Mjetaal!"

Zato - pratite njegov zvanični facebook page i saznajte na koji način i vi možete utjecati na to da ova večer bude još bolja!

Federico Agreda Alvarez aka Zardonic je multitalentirani i višestruko nagrađivani klavijaturist, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom one man DJ projektu Zardonic.  Njegov zvuk u  osnovi  je electro-dance sa uplivima rock'n'rolla, ali pod jedva primjetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno utjecajima, uz dodatak metal gitara i „zapovjednih“ vokala. Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim - maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svijetu! On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“ kako kažu Hypetrap i „pravi savršen sklad između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billoardu. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je u posljednjih 15 godina obišao skoro cijeli svijet i imao uspješne nastupe u 37 zemalja.

Agreda je bez sumnje netko tko pomiče granice, mijenja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mainstream i underground scene, nikada ne robujući pravilima. Uz podršku MKDSL-a, izvjesno je da će Boogaloo 7.oktobra gorjeti od dobrog zvuka i energije! Zato nikako ne trebate propustiti priliku da ih čujete!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 120KN. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Ticketshopa, u Boogaloo-u, kao i online na www.ticketshop.hr