Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kadavar

Točno je dva mjeseca do ekskluzivnog klupskog koncerta berlinske retro rock atrakcije Kadavar u zagrebačkoj Močvari!

Mjesto je kao stvoreno za promociju njihovog novog albuma Rough Times koji izlazi 29. rujna pod etiketom Nuclear Blast. Publika će imati priliku uživo čuti najsvježiji materijal koji su snimali potpuno live, analogno, bez kompromisa.

Bend otkriva kako je proces snimanja nove ploče bio jako intenzivan, radilo se po cijele dane, noći, bez stajanja. Dvoznačnost je ono što ju čini baš takvom kakva i jest, ozbiljna, osobna, ali i pomalo apsurdna na momente.  Naziv albuma njihov je jasan stav, bez imalo humora. Referira se na svijet u kojem živimo i instant život koji vodimo preko različitih aplikacija koje drmaju ljudske vrijednosti.

Koncert je dobio i pojačanje u vidu predgrupa. Riječ je o dva benda, Death Alley i Mantar.

Death Alley, poklonici Hawkwinda i The Stoogesa, rock'and'roll je petorka iz Amsterdama, koja svojim live nastupima nikog ne ostavlja ravnodušnima. Trenutno rade na svom novom albumu, koji će ugledati svjetlo dana na zimu.

Mantar je njemački duo, prepoznat kao jedan od najvrijednijih bendova u extreme metal undergroundu. Svojom sirovom energijom i dinamikom na stageu osigurali su sebi niz festivala diljem Europe i dvije američke turneje.

ulaznice: 80/100kn
pretprodaja: Dirty Old shop, Entrio
https://www.entrio.hr/event/kadavar-u-mocvari-4119

KADAVAR (Njemačka)
+ support act: Death Alley (Nizozemska) & Mantar (Njemačka)
Ponedjeljak, 30.10.2017.
Klub Močvara, Zagreb

KADAVAR
http://www.kadavar.com/
https://www.facebook.com/KadavarOfficial/