Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

DSE 1920X1080

Ove jeseni glazba će ući na velika vrata dolaskom fantastičnog benda The Dire Straits Experience koji će 24.listopada u KC Dražena Petrovića oživjeti glazbu Dire Straitsa povodom 40-te obljetnice od osnutka benda.

Bend, koji je na turneji već tri godine, osvojio je srca publike i prizvao davno izgubljena sjećanja kada su 'Sultans Of Swing', 'Brothers In Arms' i ' Money For Nothing' rušili sve rekorde slušanosti u svijetu i stvarali nove standarde u glazbi.

Prije 40 godina osnovan je slavni bend, a danas, Chris White, koji je postao onaj prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta. Od Finske do Australije, koncerti The Dire Straits Experience su rasprodani, a publika oduševljena.

Njihova popularnost ne čudi kada su Dire Straits prodali preko 120 milijuna albuma, a svakim danom prodaja raste jer mlađa publika otkriva njihovu glazbu i pridružuje se vojsci fanova diljem svijeta.

Ovaj će koncert biti jedini u regiji i jedinstvena prilika da se poslušaju majstori na djelu jer osim Chrisa Whitea kao headlinera, u ovom su projektu okupljeni redom vrhunski glazbenici: Terence Reis koji je kao vokal i gitarist osvojio publiku; Chris Whitten na bubnjevima koji je s Dire Straits nastupao na njihovoj 18 mjeseci dugoj turneji 'On Every Street'; Tim Walters , slavni britanski gitarist poznat po svojoj virtuoznosti; Simon Carter na klavijaturama koji je svojedobno nastupao s Jamiroquaiem i Craig Davidom te se iskazao u mjuziklima na West Endu; Danny Schogger također na klavijaturama i Paul Geary na bas gitari.

Kada se okupi ovakva postava vrhunskih muzičara koji sviraju već godinama, to postaje jedan od onih koncerata u kojima uživate, kojih se sjećate i na koje želite opet doći.

ULAZNICE:
Prodaja ulaznica počinje danas na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Za fanove smo omogućili 'early bird' ulaznice koje vrijede do 2. Rujna.

VIP PARTER 290 kn / 230 kn early bird
PARTER 240 kn / 190 kn early bird
ZELENA TRIBINA 200 kn / 160 kn early bird
CRVENA/PLAVA TRIBINA 250 kn/ 200 kn early bird
LOŽA 290 kn / 230 kn early bird

www.thedirestraitsexperience.com
https://www.facebook.com/TheDireStraitsExperience

Dire Straits experience s originalnim članom Dire Straitsa u Zagrebu

40 GODINA OD OSNUTKA BENDA
ULTIMATIVNO GLAZBENO ISKUSTVO KOJE PRIZIVA SJEĆANJA
THE DIRE STRAITS EXPERIENCE
24.10.2017. KC DRAŽENA PETROVIĆA
Ulaznice u prodaji putem sistema Eventim i na www.eventim.hr

JEDINI KONCERT U REGIJI
ORIGINALNI ČLAN DIRE STRAITSA OŽIVJETI ĆE LEGENDU
SJAJNE KRITIKE DILJEM SVIJETA
EARLY BIRD ULAZNICE DO 2. RUJNA
OKUPLJENA POSTAVA VRHUNSKIH MUZIČARA