Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

interpol

Vijest se proširila brzinom munje: Interpol, njujorški pioniri indie žanra dolaze na ljetnu europsku turneju i to ne da bi promovirali novi album ili svirali best of setlistu. Petnaest godina od izlaska svog prvog albuma “Turn On The Bright Lights“ Interpol su odlučili sa svojom vjernom publikom proslaviti na poseban način, svirajući na ljetnoj turneji taj cijeli album.

Turn On The Bright Lights album je kojim su se Interpol predstavili svijetu danas već daleke 2002. godine i njime otvorili put bendovima kao što su Editors, The Killers, The xx i mnogim drugima. Osim publike album je slavila i kritika pa ga je tako časopis NME stavio na deseto mjesto albuma te godine, dok ga je Pitchfork stavio na zavidno prvo mjesto. Turn On The Bright Lights je na desetu godišnjicu 2012. godine doživio reizdanje uz bonus stvari i demo snimke.

Paul Banks, Daniel Kessler i Sam Fogarino, uz pratnju pridruženog basiste Brada Truaxa, europskoj će se publici ukazati na nekoliko festivalskih i dobrim brojem headliner nastupa. Hrvatskoj publici najbliži odigrat će se u Bečkoj Areni koja predviđa open air spektakl, zatim na mađarskom Sziget Festivalu, te u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Ulaznice za turneju kreću u prodaju 27. siječnja, a za najbrže postojati će i ograničeni paket specijalnih ulaznica za headliner nastupe u pretprodaji od 25. siječnja 2017.

interpol turn on bright lights 15th anniversary tour