Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

carl cox

Uz skoro 70 imena svjetske scene danas, i zvijezda poput: Adama Beyera, Richiea Hawtina, Ricarda Villalobosa, Svena Vätha, Josepha Capriattia, Tale of Us, Loca Dicea, Apollonie, Jamiea Jonesa, Pan-Pota, Setha Troxlera, The Martinez Brothersa, Marca Carole, Sonusu se pridružila jedna od najvećih legendi elektroničke glazbe - Carl Cox.

Carl Cox će nastupiti u utorak, 22.08. na dnevnom partiju u klubu Papaya pred nekoliko tisuća fanova I svojim prisustvom potvrditi Sonusov izbor za jedna od 10 najboljih svjetskih festivala u mjesecu kolovozu.

Sonus festivala će se ove godine održati od 20. do 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće i brodovima koji će isplovljavati na Jadran svakog dana festivala.

Festivalske ulaznice za posjetitelje iz EX YU regije, koji vrijede za svih 5 dana I 5 noći festivala, su u prodaji po vrlo povoljnim cijenama. Moguće ih je kupiti za 440 kn putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2017-3877  ili prodajnih mjesta.