Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Fotografija 1

Nakon uspješnog otvaranja četvrte sezone glazbeni projekt Barbarinac ide dalje. Mali otočić u kaštelanskom zaljevu ovu subotu, 22. srpnja ugostit će legende Ibize - System Of Survival, pionira domaće techno scene - Petar Dundov i strastvenog Caruan s dvadeset godina DJ-inga iza sebe.

Na Barbarincu je do sada nastupilo preko 40 DJ-eva kojima je pošlo za rukom rasplesati otok ljubavi  na preko petnaestak partyja i isto toliko dočekanih zora.

„Brodovi vas čekaju da vas odvedu u oazu ljubavi, a šank na otoku je spreman da se rashladite. Sve što trebate je prepustit se magičnoj kombinaciji ljeta, dobre mjuze i jednog jedinog otoka ljubavi“, poručuje Miro iz splitskog kolektiva Underground Control.

Ovaj kolektiv osim organizacije projekta „Barbarinac- Island of Love“ iza sebe ima stotine sjajnih partyja te Ego Free Festival koji je ovo proljeće u svom drugom izdanju na Turskoj kuli rasplesao tisuću Splićana.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna bit će dostupne na ulazu, te uključuju povratni transfer brodom sa Stinica. Više informacija o  polascima brodova i samom eventu potražite na facebook stranici https://www.facebook.com/islandoflovecroatia/.