Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

CMC 200 pressica 2017

Drugo izdanje Slavonija Festa CMC 200 koje će se održati 25. i 26. kolovoza u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu, službeno je predstavljeno jučer u Caffe baru i Music shopu Nova ploča u zagrebačkoj Bogovićevoj.

Pred brojnim predstavnicima‚ medija i izvođača, predstavnici organizatora otkrili su novosti vezane za ovogodišnje izdanje festivala, te najavili imena prvih izvođača koji će Slavonski Brod u dva dana učiniti rock'n'roll centrom Slavonije. U subotu 26. kolovoza, u festivalskom dijelu, svoj su nastup potvrdili Bang Bang,  Fluentes, Flyer, Jurica Pađen & Aerodrom, Markiz, Nola, Teška industrija i Zemlja gruva. Time lista nije zaključena, a imena preostalih izvođača biti će poznata do kraja srpnja.

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, nastavlja se i ove godine izborom koncertnih headlinera festivala, najžešćih Slavonaca - Opće Opasnosti i legendarnog Jure Stublića i grupe Film.

Prošle godine obnovljeni, legendarni brodski, Rock maraton, kojime počinju festivalska događanja u petak 25. kolovoza, ove godine seli na veliki festivalski stage, a svoj su nastup, uz nova imena brodske i slavonske rock scene, potvrdili su kao headlineri Jurica Pađen i Aerodrom.


Kako je naglasio Igor Polak, koordinator posebnih projekata CMC televizije, i ove godine svi izvođači u Tvrđavi Brod nastupaju uživo, uz vrhunsku produkciju, audio opremu, scenografiju i rasvjetu što garantira nezaboravnu glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od 5 sati!

Veliko zadovoljstvo prošlogodišnjim, prvim po redu izdanjem festivala koji je ugostio više od 30 izvođača i preko 9000 posjetitelja izrazio je Mario Kovač, izvršni direktor CMC televizije.

CMC 200 idealna je platforma za predstavljanje novih pjesama etabliranih, ali i novih pop rock izvođača. U dva dana festivala nudimo odličnu zabavu, puno rock'n'rolla, spektakularan stage i pozivamo sve da nam se pridruže! Veliku zahvalu upućujemo Gradu Slavonskom Brodu bez čije pomoći ovako zahtjevna organizacija ne bi bila moguća. - naglasio je Kovač i pozvao sve na Slavonija Fest CMC 200.
Svoje zadovoljstvo prošlogodišnjim izdanjem festivala i efektima ovakvog događanja na Slavonski Brod izrazila je i Biljana Lončarić, direktorica Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda. Posebno je naglasila da su i ove godine, odlukom gradskih vlasti, sva događanja u sklopu festivala BESPLATNA, što je sjajna pozivnica za sve ljubitelje dobre glazbe i zabave da zadnji vikend u kolovozu provedu upravo u Slavonskom Brodu na Slavonija Festu CMC200.

I ove će godine festival pratiti CD izdanje koji će u nakladi Croatia Recordsa uskoro biti objavljen.

www.facebook.com/SlavonijaFestCMC200