Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zdenka-Kovacicek

Kastav Blues Festival, jedinstvena manifestacija ovoga profila na našem području odvijat će se od 3. do 7. kolovoza 2017. godine.

Ova godina je jubilarna, naime, Kastav Blues Festival održava se 10. puta za redom. Petodnevni program ovogodišnjeg, desetog po redu međunarodnog Kastav Blues Festivala, odvijat će se od 3. do 7. kolovoza 2017. u organizaciji Turističke zajednice grada Kastva, suorganizaciji TZ Općine Viškovo, Općine Matulji te TZ općine Kostrena. Ove godine okupljaju se eminentni glazbenici domaće i svjetske blues scene.

Kao što već znate, riječ je o manifestaciji nastaloj u čast Philadelphia Jerry Ricksa, jednog od najeksponiranijih predstavnika tradicionalnog bluesa (country-blues) i posljednje veze sa tzv. prvom generacijom blues glazbenika, koji je za posljednje počivalište odabrao upravo Kastav.
Petodnevni program ovogodišnjeg, desetog po redu međunarodnog Kastav Blues Festivala, odvijat će se od 3. do 7.kolovoza 2017.godine. Kako je riječ o jedinstvenom kulturnom proizvodu, koji na originalan i izravan način potpomaže promociju manjih regionalnih destinacija te Kvarnera i Hrvatske općenito općenito, očekuje se da će, kao takav, i ove godine privući 5.000 do 8.000 posjetilaca.

Festivalska izvrsnost prepoznata je od strane gospodarstvenika i turističkih zajednica s područja Kvarnera, jedinica lokalnih samouprava, Primorsko-goranske županije i resornih ministarstava RH te brojnih medijskih pokrovitelja na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. Ako ćete biti u mogućnosti svakako u ovom terminu posjetite nabrojane destinacije u Kvarneru i nepropustite vrhunski glazbeni doživljaj!

Više o svemu saznajte na:
www.kastavbluesfest.com  
www.kastav-touristinfo.hr  
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008327808585&fref=ts  
https://www.facebook.com/groups/745770482132813/?fref=ts  
https://www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=Kastav%20Blues%20Festival&tas=0.6201227144754691 

Yours bluesy,
Mladen Loncar – Mike