Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Gibonni je krajem prošle godine najavio veliku proslavu 35 godina karijere u Areni Zagreb, a u rekordnom roku je rasprodao čak dva datuma jedne od najvećih dvorana u Hrvatskoj! Organizatori su zbog velikog interesa u prodaju pustili dodatan kontingent ulaznica za oba koncerta, za nekoliko sektora. Svi zainteresirani tako mogu nabaviti ulaznice s ograničenim pogledom za Gornju i Donju tribinu Arene Zagreb te manju količinu ulaznica za Parter.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije" samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte. Gibonni je za oba koncerta najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.

Prije mjesec dana objavljen je i Gibonnijev novi singl "Pijesak nošen vjetrom". Četvrti singl s EP-a "U po' ure" brzo je osvojio top liste diljem Hrvatske, a objavljen je i sjajan prateći video spot u režiji Matka Petrića. Otvara ga moćna gitara Vlatka Stefanovskog, stalnog suradnika na Gibonnijevim albumima od kraja devedesetih. U kombinaciji sa svjetski glasovitom ritam sekcijom koju smo upoznali još na "Mirakulu", a koju čine basist Pino Paladino i bubnjar Manu Katche, to je prava tour de force / demonstracija moći vrhunske ekipa glazbenika, rasna rock pjesma je i jedan od budućih koncertnih favorita. Uz violinu sjajnog Marka Ramljaka i dojmljivi zvuk masinqua, iza kojeg ponovo stoji Haddis Alemayehu Haddinqo, opet smo u čas na world music terenu koji se opet pretapa u dinamičnu 'pjesmu divlju', pravu rock himnu, za koju nema sumnje da će vam se na prvu uvući pod kožu.

Dodatne ulaznice za Gibonnijeve koncerte u Areni Zagreb 8. i 10. ožujka možete nabaviti u sustavu Entrio od 3. veljače u 12 sati.