Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svjetski blues na hrvatski način ovog je vikenda oduševio brojne Zagrepčane. Svestrani instrumentalist Tomislav Goluban u oazi Botanista izveo je brojne svoje, ali i blues klasike te nekoliko tradicionalnih zagorskih melodija koje je publika nagradila ovacijama.

tg

U nešto više od dva sata uvjerili smo se u klasu Golubana koji je u 20 godina izdao 13 studijskih albuma. Posebno zanimljiva bila je interpretacija nekoliko zagorskih hitova koji su u novim aranžmanima zvučali sjajno.

Rijetka su mjesta u Zagrebu i šire gdje možeš svirati vlastite pjesme, imati puno gledalište publike, a da oni ne pričaju za vrijeme izvedbe i da te pažljivo slušaju. Svaka čast na organizaciji i jedva čekamo ponovni povratak u Botanist. Ovo je mjesto na kojem uživamo u izvedbi. Ovaj nastup je bio dostojan svake jazz, blues i koncertne atmosfere! – izjavio je Tomislav Goluban.

IMG 2838

Glazbene večeri u Botanistu, u Remetinečkoj cesti 101, nastavljaju se u petak, 9. rujna nastupom Ljubomira Perišića. Ovaj banjalučki glazbenik, porijeklom iz Nikšića član je giratskog dua Intima. Nastupa diljem regije i Europe, a za svoje skladbe često kaže da im je motiv ljubav. Voli ono što radi, živi glazbu i uživa u njoj.