Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ispraćaj ljeta na prošlogodišnjem izdanju Mostar Summer Festa, koji iz godine u godinu okuplja najbolja regionalna imena, uobličen je u formi aftermoviea. Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka i Helem Nejse samo su neki od izvođača koji su vrelo mostarsko ljeto zagrijali do usijanja i pružili ono što nam svima treba: ljubav, bliskost i toplinu.

Ni pomicanje datuma niti promjena lokacije i neizvjesnost nisu pokolebali vjernu MSF publiku da u velikom broju pohrli iz svih dijelova regije na nezaboravno trodnevno festarenje, gdje su se u jedan glas slavili sloboda i život, kao da je sve po starom i uobičajenom.

Mostar Summer Fest Official Aftermovie 2021 je tu da zaokruži ljetne uspomene i podsjeti nas na bezbrižne trenutke sreće doživljene ljetos u Mostaru. Za sve vas koji niste bili u mogućnosti da budete dio ove nevjerojatne priče, Official Aftermovie 2021 je najbolja pozivnica da Mostar Summer Fest 2022 stavite na listu fantastičnih iskustava za iduće ljeto.

10. jubilarno izdanje festivala održat će se 4., 5. i 6.8.2022. godine na terenu SC Kantarevac, a ograničen broj ulaznica po najpovoljnijim cijenama za ranoranioce uskoro će biti pušten u prodaju.
Za više informacija pratite službenu stranicu festivala www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

S nestrpljenjem iščekujemo da ponovo uživamo u ljetnoj avanturi i festivalskoj energiji.
U nastavku pogledajte samo mali dio sjajne atmosfere s prošlogodišnjeg Mostar Summer Festa i počnite planirati ljeto.